Akože, načo mi je maklér?! A realitný?

Som maklérka, ktorá pracuje pre ľudí. Ľudí ako Vy. Svoju prácu robím naplno. Nepracujem na polovičný úväzok, nevenujem sa realitám len po večeroch alebo keď mám voľný čas. Som tu vždy, keď ma potrebujete. Pripravená pomôcť.

Práca realitného makléra je ako každá iná, akurát s tým, že ja nemám pracovný čas od – do. Pracujem aj vtedy, keď väčšina z Vás sa hrá so svojimi deťmi, píše úlohy, oddychuje alebo ide s manželkou na kávu. Pracujem aj po 17 hodine, niekedy sú obhliadky aj po 20 hod., v soboty, nedele, sviatky, skrátka vtedy, keď ma Vy – klienti potrebujete…

Pracujem a idem do toho s tým, že niektorí klienti mi potvrdia obhliadku a neprídu… nedvíhajú telefón, nereagujú na SMS a ani sa už nikdy neozvú …. že niektorí klienti po obhliadke “akože odídu” a potom sami zazvonia predávajúcim…. aby ma obišli… áno, aj toto je moja práca, moje sklamania, môj biznis…… Mám vždy autentické a pravdivé vzťahy s klientmi. Z mnohých sa stali postupom času priatelia a tieto priateľstvá trvajú dodnes.

Napriek všetkým týmto občas boľavým faktom, svoje prácu milujem. Ja úplne chápem, že veľa ľudí má pocit, že realitného makléra nepotrebujú a že je to medzičlánok navyše. Ja tento názor rešpektujem, ale nesúhlasím s ním. Maklér nie je o tom, že Vám pripraví papiere k prevodu, zbehne na kataster a urobí inzerciu… Maklér je ten človek, ktorý s Vami preberie Váš zámer sa pohnúť ďalej. Vie vycítiť ako najlepšie a najrýchlejšie týmto procesom prejsť. Nie som obchodníčka, som pocitový človek, ktorý verí svojej intuícii a viem vycítiť, čo je v danom okamihu to najefektívnejšie. A som tu pre všetkých, ktorí sú na rovnakej vlne a vedia oceniť a podporiť iných.

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

O mne

Svoj život som zasvätila realitám a realitnému biznisu, ktorému sa naplno venujem od r. 2002. Stála som za vybudovaním mimoriadne úspešnej a veľkej realitnej kancelárie s desiatkami maklérov, kým som pochopila, že toto nie je moja cesta.